Ny logotyp, nya färger och nya priser

Først og fremmest godt nytår. Vi glæder os til 2017 med gode nyheder, mange opgaver og forhåbentlig at møde mange af jer på diverse markeder og også meget gerne på vores Vesterbro værksted. Her kan man besøge vores showroom og altid se det seneste nye fra onsdag til fredag fra 11-17 og lørdag fra 10-16 på Vesterbrogade 24B, kld.

Vi starter året med et nyt logo og vil fra næste uge stemple alle vores produkter med det. Grafikeren bag er Chistine Meike og hun har understøttet det legende i ordet og vendt  “klap” på hovedet, hvorved det står enkelt og klart – også med hensyn til stavningen 🙂 I sin tid valgte vi navnet med udgangspunkt i vores egne navne CLaire og Iben og med KLAP fordi det rimer på CLIB 🙂

Vi har nye farver på vej med tre grønne til krusene og nye tekande farver—nogle har måske set dem på decembers mange julemarkeder og efter vores deltagelse på Formland start februar skal de præsenteres på webshoppen.

Det har altid været vigtigt for os, at vores ting er lavet i Danmark, både for kvaliteten og for opretholdelsen af den stolte tradition vi har med håndværk og design herhjemme. Vi har nu som medejere af Den Danske Keramikfabrik mulighed for at få noget af produktionen til Bornholm, hvor fabrikken ligger. Vi glæder os til at bruge fabrikken til andre teknikker end dem vi ikke selv mestrer på egne værksteder og til at få tid til udvikling af nye produkter, i stedet for at bruge al vores tid på produktion.

Hvilket bringer os frem til næste punkt, at det koster at producere herhjemme og vi må derfor sætte vores priser en anelse op pr. 1. februar.  Her de nye priser og det er selvfølgelig muligt at købe til de tidligere priser indtil 1. februar på webshoppen og alle andre steder.

Espresso           150,-

Lille krus           190,-                           Med hank    250,-

Stort krus         240,-                           Med hank     325,-

Firkantet fad    350,-

Lille vase           225,-

Stor vase           375,-

Tekande nu med læderomvunden hank  1300,-

 

De bedste hilsner og ønsker om et godt år .

Claire & Iben

40 33 22 07

mail@clibklap.dk

clibklap.dk

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.